Digitale Dromen weblog

Schilderen 2

Het was alweer een tijdje geleden, maar deze week was er tijd om te schilderen.
Heerlijk een paar uurtjes gewerkt aan mijn schilderij.
Mijn dochter heeft nog flink wat ongezouten kritiek op de resultaten (ja, dat heb je als je je kind als onderwerp neemt), en ik zie zelf ook nog wel wat punten voor verbetering, maar het schiet al aardig op. Wél heb je op slot dat je je hebt blindgestaart, dan moet je toch even stoppen om de volgende keer weer met verse blik verder te gaan.

to be continued…

Trackback van jouw site.

Reacties (12)

 • Avatar

  Maria-Dolores

  |

  Avatar van Maria-Dolores
  mooi… (zei ze heel erg jaloers, maar zonder het te laten merken :-)…)

  Reply

 • Avatar

  Zwollywood

  |

  Avatar van Zwollywood
  Mooi gedaan….er is introverte uitstraling!

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Avatar van Ineke
  @Maria-Dolores: Dankjewel 🙂
  @Zwollywood: Dit is geschilderd naar één van mijn favoriete foto’s van mijn dochter. Daarbij trof mij ook echt dat nadenkende, introverte! terwijl de meeste foto’s van haar heel open zijn.

  Reply

 • Avatar

  Galadriel

  |

  Avatar van Galadriel
  prachtig

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Avatar van Sandra
  Wauw!
  Ik vind mensen die schilderen moedig. Verf doet nooit precies wat je wilt, je moet er een soort van vertrouwen voor hebben in de goede afloop van de dingen.
  Als kind voelde ik me veiliger bij een potlood, ik tekende veel, het potlood deed precies wat ik wilde.
  Prachtig schilderij!

  Reply

 • Avatar

  annet

  |

  Avatar van annet
  Mooi zeg Ineke. Dochters hebben àltijd
  kritiek op moeders, dat is een ding
  dat zeker is:)

  Reply

 • Avatar

  Heer_Lot

  |

  Avatar van Heer_Lot
  Mooi !:-))

  Reply

 • Avatar

  Gingy

  |

  Avatar van Gingy
  Ha Ineke, ik kwam op het “schilderen” af en heb er geen spijt van, goed werk.

  Reply

 • Avatar

  de Stripman

  |

  Avatar van de Stripman
  Spannend schilderij ! Vooral omdat je er zo dicht op zit (bij wijze van spreken dan…;-)

  En even een dag wegzetten en er dan weer opnieuw naar kijken werkt heel goed. Wat ik ook wel eens deed was het schilderij op z’n kop zetten. Of via een spiegel bekijken, maar dat laatste kan heel verraderlijk zijn…;-)

  Reply

 • Avatar

  Bart

  |

  Avatar van Bart
  mooi…zo knap (zou het nooit kunnen)…

  Reply

 • Avatar

  Zilver.

  |

  Avatar van Zilver.
  Meisje wat mooi, die ogen, die spreken boekdelen, ik vind dat zo knap, dat is een wonder, ik kan zelf nog niet eens een streep recht trekken en een rondje rond maken en jij kunt zelfs uitdrukking in ogen leggen, prachtig! Vliegen en schilderen zijn dingen die ik heel graag had willen doen, maar beide zit er niet in, nooit.

  Ik ga er nog even van genieten!

  Reply

 • Avatar

  mama

  |

  Avatar van mama
  dat je zo’n artistieke inslag hebt dat hebje van je vader

  Reply

Laat een reactie achter