Digitale Dromen weblog

Een jaar lang bloggen…

Zou het me gaan lukken?

Geïnspireerd door diverse artikelen dit ik las ga ik het proberen, een jaar lang, elke dag een berichtje. Een goede schrijver ben ik niet dus het worden hoofdzakelijk foto’s neem ik me voor. Spannend!!!!

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (4)

 • Avatar

  Mephisto

  |

  Avatar van Mephisto
  Dan telt vandaag alvast niet mee, of enkel als bijzaak dan. Want ik zie geen enkele foto, of het moet die van uw tuinhekje zijn in uw koptitelbalk. Hoi Ineke, welkom bij de zotste gemeenschap van Nederland Online en doe jij nog eerst even de groentjes aan Bea Trix?

  Mag je trouwens wel van haar?
  Toestemming gevraagd?

  Reply

 • Avatar

  kuifje simon

  |

  Avatar van kuifje simon
  Welkom !!

  Reply

 • Avatar

  saitbeheerder

  |

  Avatar van saitbeheerder
  Herken ik hier de Boerenhoek ? Succes met het bloggen.

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Avatar van Ineke
  Ja dat klopt, de oude bierstal staat er zelfs nog op, daar staan nu huizen.
  Iedereen bedankt voor zijn reactie!!

  Reply

Laat een reactie achter