Digitale Dromen weblog

Xmas

De X een moeilijke letter? Voor mij niet hoor! Al neem ik wel mijn toevlucht tot het Engels, de X van Xmas. Het zit zo…
 
In 1998 sloot ik mijn eerste internet abonnementje af en daar zat dan ook meteen wat ruimte voor een homepage bij. Dat opende deuren! Ik kon mijn eigen website maken, maar wat moest daar in vredesnaam op komen te staan? Na veel hoofdbrekens was ik er uit. Ik vind December en vooral Kerstmis de allergezelligste tijd van het jaar, dus een kerstwebsite!

Ik doopte hem ruim 10 jaar geleden “Ineke’s Xmas Homepage” Het begon als een super eenvoudige pagina en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een flinke website, die nog steeds bestaat. Het was mijn proeftuintje om van alles uit te proberen. Met vallen en opstaan, heel veel lezen, uittesten en er vol overgave mee bezig zijn, vond ik een nieuwe passie. Mijn kerst-website trekt van september t/m december vele honderden bezoekers. In 2002 stond ik op startpagina.nl en dat leverde zelfs dagen van 10.000 tot 14.000 duizend bezoekers op. Helemaal top.

Met het maken van die eerste website had ik de smaak te pakken, ben ik verder gaan leren en heb ik nu sinds ruim 1 1/2 jaar mijn eigen webdesign bedrijfje. Je begrijpt dus dat die X wel een mijlpaal in mijn leven is.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Avatar

  Bart

  |

  Avatar van Bart
  Je schiet al flink op, Ineke! 🙂
  En zo zie je waar zo’n kerstpagina goed voor is (geweest) dus…

  Groetjes, Bart

  Reply

Laat een reactie achter