Digitale Dromen weblog

Dat gaat opfleuren!

Wat een lekker weer vandaag!

Vanmiddag heb ik de fiets gepakt en ben naar het tuincentrum gereden, met 2 fietstassen en een doosje op de bagagedrager want ik ken mezelf; dat komt zeker vol!

Voor bij de voordeur heb ik wat narcisjes  tête a tête gekocht, en blauwe violen. Meteen een zakje mestkorrels voor de tuin, én een paar plantjes voor in huis. Drie stuks met oranje bloemetjes want ik heb behoefte aan KLEUR!

Het was wel heeeeel koud op de terugweg. Gelukkig had ik de planten én mezelf goed ingepakt. Nu eerst even doorwarmen en de planten binnen een plekje geven.

Morgen komen de buitenplantjes aan de beurt…

Volgeladen fiets

Kijk dat gaat opfleuren, die zielige boel in de bak op de achtergrond kan écht niet meer.

Élk jaar blauwe violen 🙂

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (9)

 • Avatar

  Smokey

  |

  Avatar van Smokey
  Ineke, kunnen die plantjes echt al buiten staan? Vanmiddag vroor het 4-5 graden en vannacht wordt het bijna tweemaal zo koud…
  Blauwe viooltjes, die neem ik ook altijd. En vermiljoenrode geraniums:)

  Reply

 • Avatar

  antoinette duijsters

  |

  Avatar van antoinette duijsters
  Ineke, vannacht wordt het flink koud, zeker voor de tijd van het jaar. Misschien wat te vroeg voor buiten plantjes.

  Reply

 • Avatar

  Bart

  |

  Avatar van Bart
  Dat ziet er al fleurig uit, Ineke!
  Wat werd het koud hè, later op de middag. Ik bevroor bijna, toen ik na vieren toch maar even besloot te gaan wandelen. Eendjes voeren, camera bij me, bevroren vingers…

  Hartelijke groet, Bart

  Reply

 • Avatar

  assyke

  |

  Avatar van assyke
  @narcisjes daar word ik altijd vrolijk van, momenteel is onze tuin één grote modderpoel (als het regent), maar toch komen overal sneeuwklokjes naar buiten piepen…ook zie ik andere dingetjes…wat het zijn, weet ik niet, misschien wel narcissen…spannend vind ik dat, als je niet weet wat er in de grond zit.

  Reply

 • Avatar

  Zwollywood

  |

  Avatar van Zwollywood
  volgeladen electrische fiets….mooi rood.

  Reply

 • Avatar

  jeetjemina

  |

  Avatar van jeetjemina
  Poeh…lekker weer?
  Ja het leek zo mooi maar het was gruwelijk koud,

  Mooi fiets en nog electr ook!

  gr eva

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Avatar van Ineke
  @ allemaal
  Ja, een electrische fiets, die heb ik mezelf vorig jaar cadeau gedaan. Ik heb geen rijbewijs dus doe alles op de fiets, maar ik heb echt een enorme hekel aan tegen de wind in fietsen. Dat is nu dus mooi opgelost.
  Gewoon fietsen als het kan, en een beetje ondersteuning als het waait, geweldig.

  De narcissen kunnen de kou wel verdragen volgens mij, en de violen zouden ook winterhard zijn, ik heb het gevraagd. Voor de zekerheid heb ik de violen vannacht nog even in de schuur laten staan, maar ze komen straks in een bak tegen het huis op 150 hoog. Ik verwacht geen problemen.
  Ik kon het écht niet laten 🙂

  Reply

 • Avatar

  Floortje

  |

  Avatar van Floortje
  Lekker hè mam, lente!!

  Reply

 • Avatar

  zilver

  |

  Avatar van zilver
  Voorjaar! Ziet er zo fleurig uit! En nog gefeliciteerd!

  Reply

Laat een reactie achter