Straatzicht

Maanden geleden, misschien zelfs wel meer dan een jaar terug, was ik met mijn dochter aan de wandel toen we de auto van Google Streetview tegenkwamen, je weet wel zo’n auto met een hele stellage er op. We hadden er al meer over gezien en gelezen dus we herkenden hem onmiddelijk. Wij nog even zwaaien, van stel je voor dat we er op staan, maar verder niet meer aan gedacht.

Vorige week las ik een berichtje dat Nederland nu zo goed als geheel gedekt werd door Streetview, en bij mij ging toen een lichtje branden. Ik moest toch eens gaan kijken in onze buurt. Ik wist nog waar we liepen toen we hem tegenkwamen en …..

Krijg nou wat, we staan er op!!!!

We lachten ons een deuk, ha ha.

We staan er niet herkenbaar op natuurlijk, maar als je het weet is het overduidelijk. Die zwarte jas ben ik en die rode mijn dochter.

Kijk daar komen we nog een keer aan…

google, streetview

Comments (9)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl