Digitale Dromen weblog

Straatzicht

Maanden geleden, misschien zelfs wel meer dan een jaar terug, was ik met mijn dochter aan de wandel toen we de auto van Google Streetview tegenkwamen, je weet wel zo’n auto met een hele stellage er op. We hadden er al meer over gezien en gelezen dus we herkenden hem onmiddelijk. Wij nog even zwaaien, van stel je voor dat we er op staan, maar verder niet meer aan gedacht.

Vorige week las ik een berichtje dat Nederland nu zo goed als geheel gedekt werd door Streetview, en bij mij ging toen een lichtje branden. Ik moest toch eens gaan kijken in onze buurt. Ik wist nog waar we liepen toen we hem tegenkwamen en …..

Krijg nou wat, we staan er op!!!!

We lachten ons een deuk, ha ha.

We staan er niet herkenbaar op natuurlijk, maar als je het weet is het overduidelijk. Die zwarte jas ben ik en die rode mijn dochter.

Kijk daar komen we nog een keer aan…

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (9)

 • Avatar

  Bart

  |

  Avatar van Bart
  Haha, wat leuk!
  Big Brother is watching you, dat jullie het maar weten! :-))

  Ik herinner me die auto ook in de straat, ik stond in de huiskamer…tja….

  Hartelijke groet, Bart (voelde me ook wel wat bekeken, ja…)

  Reply

 • Avatar

  zilver

  |

  Avatar van zilver
  Jeetje wat leuk! Weet je wie er bij mij voor me huis zit? De man van de winkel tegenover me, die komt altijd op een rustig moment een zonnetje pikken, zo leuk, voor ik weet niet hoe lang, staat hij er zo op, het is een enig gezicht.

  Toeval bestaat lijkt wel. Fijne avond.

  Reply

 • Avatar

  Floortje

  |

  Avatar van Floortje
  Haha, echt zó leuk om te zien!! 😀

  Reply

 • Avatar

  Mae

  |

  Avatar van Mae
  Het is wel leuk speelgoed, je kunt bij mij zo op de eerste verdieping mijn kamertje in kijken.
  Gelukkig zit ik er altijd heel braafjes bij.
  Leuk beeld.

  Reply

 • Avatar

  Mirjam

  |

  Avatar van Mirjam
  hahahaha wat leuk!

  Reply

 • Avatar

  renélouman

  |

  Avatar van renélouman
  Grappig.
  Daar gaat je privacy.

  Reply

 • Avatar

  Smokey

  |

  Avatar van Smokey
  `t Is nog geen aktueel en bewegend beeld, want dan was `t continu bewaking.
  Big Brother…ja, zou dat echt waar zijn?
  Leuk hoor Ineke!

  Reply

 • Avatar

  Smokey

  |

  Avatar van Smokey
  `t Is nog geen aktueel en bewegend beeld, want dan was `t continu bewaking.
  Big Brother…ja, zou dat echt waar zijn?
  Leuk hoor Ineke!

  Reply

 • Avatar

  O.P.

  |

  Avatar van O.P.
  Zelfs Google houdt jullie in de gaten!!!!!

  Reply

Laat een reactie achter