Digitale Dromen weblog

De morgenstond…

Zelf ben ik niet zo’n vroege vogel. Als ik geen wekker zet wordt ik niet voor half 8 wakker.

Mijn man heeft een stuk minder slaap nodig. Van de week was hij al heel vroeg wakker en kon de slaap niet meer vatten. Het zou mooi weer worden dus een goede gelegenheid om even met de camera op pad te gaan.

En deze ochtend hád de morgenstond écht goud in de mond. Daar ben ik allemaal dwars doorheen gesnurkt. Gelukkig hebben we de foto’s nog!!

(genomen rond kwart voor 6, gaaaaaap )

 

 

 

 

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (4)

 • Avatar

  antoinette duijsters

  |

  Avatar van antoinette duijsters
  Prachtig, ja ik houd er ook van om vroeg op de zijn in de zomer.

  Reply

 • Avatar

  laila

  |

  Avatar van laila
  Van deze foto’s kan ik genieten.

  Reply

 • Avatar

  Bart

  |

  Avatar van Bart
  Ja, heel mooi, Ineke!
  Als ik het op kan brengen – en natuurlijk in de gelegenheid ben – probeer ik het ook wel eens, vooral die foto met de paarden in de grondmist is zo’n prachtige sfeervolle opname, die echt alleen maar ‘s morgens heul vroeg ‘kan’… 🙂

  Groetjes, Bart

  Reply

 • Avatar

  eva

  |

  Avatar van eva
  Prachtige foto’s!
  Wat een sfeer!!
  het was de moeite waard om er vroeg je bed voor uit te komen!

  gr eva

  Reply

Laat een reactie achter