Dat was het dan…

Dat was het dan, het VKblog. Helaas ik verlaat het zinkende schip.

Het was hier interessant, het was hier uitdagend, het was hier gezellig, ik had het erg naar mijn zin.

Wel had ik al een tijdje in mijn achterhoofd, stel dat er iets mis gaat en je bent al je berichten kwijt, maar de community wilde ik niet missen dus ik bleef.

Nu is het dus gedwongen stoppen en ik heb me voorbereid:
Webruimte bij Antagonist voor niet teveel, WordPress installatie (met 1 druk op de installatron knop) en met de plugin van knutselsmurf alles over gezet. (dankjewel knutselsmurf voor al je werk, hierdoor was ik in een kwartiertje klaar!)

De blogs zijn veilig…

En verder? Ik denk aansluiten bij de OBA daar heb ik al een aantal bekenden zien staan.

Net als velen van jullie, ga ik gewoon door, en ik hoop jullie op andere plekken weer te ontmoeten.

 

Dit was mijn laatste VKblog, maar ik blijf digitaal aan het dromen… CU!

afscheid, nieuwe stek, VKblog, weblog, wordpress

Comments (13)

 • Avatar van Geroma
  Hey Ineke – toch wel een beetje gek hoor, jouw laatste bijdrage hier te zien.
  Wow, je hebt alles al overgeplaatst?
  Klinkt als een appeltje en eitje.
  Ik heb alles inmiddels wel opgeslagen op een harde schijf.
  Jou wil ik zeker niet uit het oog verliezen.
  Alvast een fijn weekend!

  En wat een schitterende, sfeervolle foto!!!

 • Avatar van Fred van der Wal
  De oppositie die Ina D. voerde tegen het VKblog vond ik niet verstandig
  De oprichting van het OBA een hele mooie constructie.
  Ina D. blijft een heel intelligente goed gebekte dame, dat wel.
  En dat is al heel wat!

 • Avatar van Smokey Robbinson
  Je hebt al een nieuw weblog gemaakt. Heel mooi met overzichtelijke lay out Ineke!
  Heb telkens genoten van je bijdragen met prachtige( grote) foto`s. Zo ook de foto hierboven.
  Veel succes daar.
  Groeten,
  smokey

 • Avatar van Fleur
  Elders las ik dat het downloaden wel 5 uur in beslag nam en iemand bood zich als hulp aan voor een kleine 200 euri?!En nou schrijf jij dat jij in 15 min klaar was???
  Ach,zou je mij eventueel willen assisteren tzt?

 • Avatar van ineke6835
  @Geroma, viel inderdaad reuze mee, ik had ongeveer 120 berichten en ze stonden dus in een kwartier inclusief foto’s en commentaren op mijn eigen site. We houden contact! Geef je een seintje als je zelf een nieuwe plek hebt?

  @Hevalo, bedankt!

  @Bart, bedankt, en “don’t be a stranger” 🙂

  @Fred, dit is langs mij heen gegaan????

  @Zelfreflectie, 24 euro p/j incl. domeinnaam.

  @Robert, dankjewel, nieuwe koers, nieuwe kansen.

  @Smokey, Bedankt, en ik hoop je nog eens te zien op mijn nieuwe blog.

  @Trektocht, Ja hoor, heel tevreden, doet alles wat nodig is.

  @hennie, wat leuk dat ik in je gedicht voorkom. “That’s a first” voor mij. Dankjewel, en tot ziens?

  @Fleur, Het ligt er natuurlijk aan hoeveel berichten je te verhuizen hebt. In mijn geval geloof ik zo’n 120. Maar als je de plugin één maal aan zet, kun je verder achterover leunen. Knutselsmurf heeft een duidelijk gebruiksaanwijzing geschreven, dus dat moet lukken. Als het echt niet gaat mail je maar even dan kijk ik wat ik kan doen… voor gratis 🙂

 • Precies.
  En iemand die geband was bij VKblog, zoals ik, kan weer bij je reageren. Met een eigen domein heb je het meeste te zeggen over je website. Voor de mensen die het niet dureven, zo’n eigen website, hebben we een dienst gemaakt waarmee je jezelf kan verhuizen naar wordpress.com Het is meer werk dan met een eigen website, maar toch een stuk eenvoudiger dan al je berichten met de hand overzetten. en alle reacties blijven behouden, al moet je de afbeeldingen in de commenttekst missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl