Digitale Dromen weblog
Voorpagina van mijn VKblog

Van VKblog naar WordPress (2)

He t is jammer, maar het VKblog gaat zeer waarschijnlijk stoppen per 1 maart.

Grootste zorg is dan natuurlijk om niet al je berichten kwijt te raken. Ik was beginnen met bericht voor bericht te kopiëren maar dat schiet ook niet op, én de reacties ben je kwijt.
Ergens tussen de berichten op de VKblog voorpagina las ik dat “knutselsmurf” een plugin voor WordPress aan het maken was waarmee je al je berichten kunt importeren in WordPress. Geweldig! Het is nog even wachten op het afronden van de plugin, en dan kan ik verhuizen naar mijn gloednieuwe blog. Je mist zo natuurlijk wel de Vkblog community maar ik hoop via Hyves e.d. toch wat lezers te hebben.

Dus reageer vooral op mijn komende posts, dan weet ik dat ik  niet helemaal alleen voor mezelf schrijf.

Voorpagina van mijn VKblog

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Avatar

  assyke

  |

  de meesten hebben elkaar wel gevonden via OBA
  en anders Facebook
  maar het was wel even zoeken toch

  Reply

Laat een reactie achter