Digitale Dromen weblog
Skyline London

London revisited

London, het voelt steeds een beetje als thuiskomen. Ik weet niet wat ik heb met die stad maar ik vind het heerlijk om er te zijn. Vraag me niet waarom, want ik weet het niet. Het is een gevoel, een sfeer, een hier moet ik zijn.
Ik was er 5 dagen en weer terug in Nederland moest ik echt even afkicken. Hoe mooi Nederland ook is, want ik ben ervan overtuigt dat dit een prachtland is met zoveel te zien en te ontdekken. Maar toch, London het heeft iets dat me erg aanspreekt.
Gelukkig hebben we de foto’s nog šŸ™‚

Towerbridge

Ons hotel stond naast de Towerbridge, dus die komt heel wat keren voor op de foto’s

Skyline London

Wandelen langs de Theems, London op z’n mooist.

London pub

EĆ©n van de vele pubs.

Meer foto’s in het fotoalbum…

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (5)

 • Avatar

  Margriet Klazinga (Eijlers)

  |

  Hallo Ineke.

  Wat heb ik weer van je foto’s genoten.

  Groetjes Margriet.

  Reply

  • Avatar

   Ineke

   |

   Hoi Margriet,
   Dankjewel šŸ™‚

   Reply

 • Avatar

  Jacopone Sr

  |

  Prachtige foto’s, ook in je fotoalbum. Vraagje: waar komt die verroeste Nikon vandaan?

  Reply

  • Avatar

   Ineke

   |

   Dankjewel Jacopone!
   De Nikon is van brons gemaakt en was een onderdeel van een beeldengroep. (zie ook de vrouwen rond het waterbassin) Op de rand van het bassin waren verschillende bronzen voorwerpen gemaakt zoals balletschoenen, een verfdoosje en ook de camera.

   Reply

 • Avatar

  mama

  |

  hallo ineke,ik heb de foto’s op je web bekeken en waande me weer even terug in londen,op de foto’s kon jezien wat een mooi weer we hadden,we hebben het getroffen~! groetjes mama.

  Reply

Laat een reactie achter