Digitale Dromen weblog
Mijn raam met bloemen

Stift + Blog = Mooooooi

De stift:

Laatst zag ik iemand bezig een etalageruit te versieren met een soort stift. Het zag er ontzettend leuk uit.

Een paar dagen later kwam mijn dochter thuis met zo’n stift, een Window marker, met krijtverf die je zo met water weer kunt weghalen. Wat een vondst!

krijt stift

Het Blog:

Wekelijks neem ik een kijkje bij Geninne’s Artblog. Geninne woont in Mexico en maakt de prachtigste tekeningen van vooral vogels en bloemen die ze overal in verwerkt. Zo had ze ook een raam beschilderd met bloemen. De foto daarvan zat in mijn “inspiratie” map in Evernote.

Geninne's Art blog

Dochter kan heel goed rekenen en wist al lang dat 1 + 1 twee was. Terwijl ik een dagje weg was, zocht ze de inspiratie foto op en maakte ze voor mij op het raam. Mooooooi! Dat raam gaan we voorlopig niet lappen.

Mijn raam met bloemen

Wil je zelf ook eens een kijkje nemen bij Geninne? Ik kan het je aanraden.

Geninne’s Art blog

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (6)

 • Avatar

  Margriet Klazinga (Eijlers)

  |

  Leuk idee en leuk gedaan!

  Reply

  • Avatar

   Ineke

   |

   Dat is weer eens wat anders als een vaasje bloemen voor het raam.

   Reply

 • Avatar

  Jezzebel

  |

  Cool, die stift wil ik hebben! šŸ™‚
  /

  Reply

  • Avatar

   Ineke

   |

   In ieder geval bij Bruna te krijgen.

   Reply

 • Avatar

  Aad Verbaast

  |

  Wat een vondst. Daar ga ik heel wat kinderen blij mee maken.

  Reply

Laat een reactie achter