Kerstsfeer! Nu al?

Het zit er weer op, ons 1e kerstuitje…

En nu niet beginnen te roepen van ja, maar Sinterklaas moet nog beginnen.
Dat weet ik en ik ben dol op Sinterklaas,  vieren we ook uitgebreid, maar de Kerstshows bij de tuincentra zijn gestart, het is leuk om alvast wat ideeën op te doen,  die nog rustig even kunnen worden uitgebroed, en er is nog niets uitverkocht. Maar trek je dit nog even niet, sla dit blog dan gerust een keertje over.

Wij gaan traditioneel, begin november naar de kerstshow van Tuincentrum de Boet in Hoogwoud. Het is een familie-uitje geworden. Mijn vriendin en ik, met onze moeders en mijn dochter gaan er gezellig op uit. De Boet pakt altijd flink uit en ze hebben erg lekkere koffie met gebak!

De laatste jaren is er ook een thema, dit jaar “Sprookjes” De afdelingen waren  ook aan de sprookjes verbonden, zoals Goud; bij Repelsteeltje, Natuurlijk; bij Roodkapje in het bos en (dat vond ik helemaal leuk) Snoep; bij Hans en Grietje.

Een ander thema door de hele kerstshow heen vond ik dit jaar wel “Rijkdom en overdaad” De economie staat er heel magertjes voor, dan doen we er in en rond ons huis even een schepje bovenop om daar zo min mogelijk mee geconfronteerd te worden, leek het wel. Je moet dit jaar niet om strak of eenvoudig komen.

Verder kan ik alleen maar zeggen, de Kerstshow was weer prachtig zoals elk jaar. De prijzen waren niet overdreven hoog en er was voor elke smaak wat. De sprookjes zijn vooral voor de kinderen een leuke toevoeging.
Hieronder een kleine indruk van de show.

Kerstshow de Boet - Hoogwoud

Voor de gelegenheid was het tuincentrum omgetoverd in een sprookjeskasteel

 

 

Kerstshow de Boet - Hoogwoud

…to the world

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, ik sta met een camera in mijn hand.

Hans en Grietje bij het snoephuisje

 

Kerstshow de Boet - Hoogwoud

Dit vond ik heeeeeeel leuk

Kerstshow de Boet - Hoogwoud

Een gezellig ingerichte kamer

….en ben je echte die-hard kerstfan zoals ik, neem dan ook nog even een kijkje op mijn kerstsite die al meer dan 10 jaar draait. Daar staat de hele serie foto’s Ineke’s Xmas Homepage

kerst, kerstmis, kerstshow

Reactie

  • Ziet er een heel leuke uitstap uit . Eentje om van de sfeer te genieten. Ik kijk elk jaar uit naar je kerstwebsite. Is er een om helemaal in the mood te komen. Kan ik echt van genieten.
    Groetjes uit Belgie
    Katiaxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl