Digitale Dromen weblog

Hipstamatic in het ZZM

Toch maar weer eens bloggen… Mijn blog lag al maanden op z’n oor. Te druk om een beetje een fatsoenlijke post te schrijven. Even een instagrammetje vanaf mijn telefoon lukte nog wel maar verder? Een week geleden heb ik een museumjaarkaart aangeschaft en daar ga ik ruim gebruik van maken. Bijvoorbeeld door weer eens wat vaker naar het Zuiderzeemuseum te gaan. Gisteren ging ik met als doel, hipstamatic foto’s maken. Ik heb al een paar duizend foto’s gemaakt daar, maar nog geen hipstamatics, en omdat ik daar de laatste tijd redelijk aan verslingerd ben, leek me dat een leuke uitdaging. Voor wie Hipstamatic nog niet kent; een app op je iPhone waarmee je de lolligste retro foto’s kan maken, met virtuele lenzen en rolletjes. Mijn favorieten: Float film, Ina’s 1969, Claunch 72 Monochrome Film, Dream Canvas film, Loftus lens, Jimmy lens. Hieronder een aantal foto’s met helemaal onderaan een link naar een uitgebreider album. kalkovens-hipstamatic Kalkovens Loftus lens, Ina’s 1969 filmrol De molen - hipstamatic De molen Loftus lens, Ina’s 1969 filmrol Melkbus aan de gracht - Hipstamatic Melkbus aan het water Jimmy lens, Dreamcanvas filmrol De bakkersfiets - hipstamatic De bakkersfiets Melodie lens, Float filmrol Zuiderzeemuseum - hipstamatic Mooi doorkijkje Jimmy lens, Dreamcanvas filmrol Marker haven - hipstamatic Marker haven Libatique 73-lens, Claunch 72 Monochrome-filmrol Zuiderzeemuseum - hipstamatic Melodie lens, Float filmrol Hier kun je het complete album bekijken

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  cornutus

  |

  Normaal gesproken zijn die app’s truukjes om te verdoezelen dat je niet kunt fotograferen. Lijkt hier niet het geval te zijn šŸ˜‰

  Reply

 • Avatar

  Margriet Klazinga (Eijlers)

  |

  Het is je heel goed gelukt, heel mooie aparte stijl. Al ben ik niet in het bezit van deze telefoon, heb ik dus ook geen idee hoe het werkt of id. aar het resultaat mag er zijn, toppie!!

  Reply

Laat een reactie achter