Hipstamatic in het ZZM

Toch maar weer eens bloggen… Mijn blog lag al maanden op z’n oor. Te druk om een beetje een fatsoenlijke post te schrijven. Even een instagrammetje vanaf mijn telefoon lukte nog wel maar verder?

Een week geleden heb ik een museumjaarkaart aangeschaft en daar ga ik ruim gebruik van maken. Bijvoorbeeld door weer eens wat vaker naar het Zuiderzeemuseum te gaan. Gisteren ging ik met als doel, hipstamatic foto’s maken. Ik heb al een paar duizend foto’s gemaakt daar, maar nog geen hipstamatics, en omdat ik daar de laatste tijd redelijk aan verslingerd ben, leek me dat een leuke uitdaging.

Voor wie Hipstamatic nog niet kent; een app op je iPhone waarmee je de lolligste retro foto’s kan maken, met virtuele lenzen en rolletjes. Mijn favorieten: Float film, Ina’s 1969, Claunch 72 Monochrome Film, Dream Canvas film, Loftus lens, Jimmy lens.

Hieronder een aantal foto’s met helemaal onderaan een link naar een uitgebreider album.

kalkovens-hipstamatic

Kalkovens
Loftus lens, Ina’s 1969 filmrol

De molen - hipstamatic

De molen
Loftus lens, Ina’s 1969 filmrol

Melkbus aan de gracht - Hipstamatic

Melkbus aan het water

Jimmy lens, Dreamcanvas filmrol

De bakkersfiets - hipstamatic

De bakkersfiets

Melodie lens, Float filmrol

Zuiderzeemuseum - hipstamatic

Mooi doorkijkje

Jimmy lens, Dreamcanvas filmrol

Marker haven - hipstamatic

Marker haven

Libatique 73-lens, Claunch 72 Monochrome-filmrol

Zuiderzeemuseum - hipstamatic

Melodie lens, Float filmrol

Hier kun je het complete album bekijken

enkhuizen, fotografie, hipstamatic, zuiderzeemuseum

Reacties (2)

  • Margriet Klazinga (Eijlers)

    Het is je heel goed gelukt, heel mooie aparte stijl. Al ben ik niet in het bezit van deze telefoon, heb ik dus ook geen idee hoe het werkt of id. aar het resultaat mag er zijn, toppie!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

┬ęCopyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl