Ineke's Xmas Homepage

December is mijn favoriete maand en het leek me leuk om mijn Website aan Kerstmis te wijden. Er staat van alles wat op deze site. Genoeg om in de kerststemming te komen.
Veel plezier!

Kersttip 1

merry-christmas-treeIn de aanloop naar kerst een aantal tips over alles wat deze tijd leuker kan maken!

Vandaag tip 1: Een kerstboom op de muur.

Kerstcupcakes

Van Sinterklaas kreeg ik een leuk vormpje om hulstblaadjes te maken van fondant of marsepein, mét een pakje groen en rode fondant.

Kerstdiorama

In cultureel centrum Pancratius in Oosterblokker staat een 26 meter lang kersttableau opgesteld met honderden beeldjes. Deze zijn verzamels door Roel den Dulk en Fred van der Zwet. Hoe langer je kijkt hoe meer je ontdekt... (www.ccp.nu voor meer informatie)
Afgelopen vrijdag ben ik er heen geweest en heb foto's gemaakt

Kerst tip 2

merry-christmas-candy-caneBen je een echte kerst fan dan heb je waarschijnlijk, net als ik, diverse kleuren ballen op voorraad. Het ene jaar rood, het andere wit, en misschien ook nog eens een jaartje iets heel anders b.v. paars...

Sint-subwayart

subwayartHelemaal nieuw, ook wat aandacht voor de Sint op deze site. Vandaag komt hij tenslotte weer in het land en voor die gelegenheid maak ik het extra gezellig in huis.

Regelmatig print ik van internet geplukte "subway art" platen met tekst in diverse kleuren en typography gemixt. Van Sinterklaas kon ik nog niet veel vinden dus ben ik zelf maar even aan de slag gegaan. Als je het leuk vindt kun je hem zelf ook downloaden en printen met de link hieronder.

-sinterklaas subwayart-

deboet2014Foto's van ons jaarlijkse bezoek aan de Boet in Hoogwoud. Dit jaar veel nieuw trends en weer prachtig gestylde tafels!

Er was een uitverkoop geweest van de oude spullen en dat was te merken. Alles was fris en nieuw. Geen trends van vorig jaar. De Boet is onlangs verbouwd en nu is nu nóg groter geworden. Er leek haast geen einde aan de "kerstroute" te komen maar dat was helemaal niet erg. We hebben onze ogen uitgekeken en erg genoten.

- Fotoalbum -