Ineke's Xmas Homepage

Kerstshow bij de BoetElk jaar is het bezoek aan de kerstshow van tuincentrum de Boet in Hoogwoud de start van het kerstseizoen. Dit jaar bezocht ik de Boet op maandag 9 november samen met twee vriendinnen, mijn moeder en dochter. Alles was af, er werd niet meer gebouwd aan de show (in voorgaande jaren was dat nog wel eens het geval)

De route door het tuincentrum startte met de groenafdeling. Hier waren veel materialen voor kerststukjes te vinden, maar daar was het nu nog wat vroeg voor. Ook de kant en klare potten, manden e.d waren nu nog vooral in wintersfeer. Dat verandert verderop in het seizoen natuurlijk nog. Toch was er al veel sfeervol groen voor in de tuin of bij de voordeur. Na hier een tijdje te hebben rondgekeken was het tijd voor koffie. In het gezellige tuincafé smaakte de koffie met boerenjongens/appeltaart overheerlijk. De haard brandde er sfeervol, een gezellige plek om even uit te rusten.

E-mail

Fotokaarten.nl

Deze week bezocht ik www.fotokaarten.nl om kerstkaarten voor komende decembermaand te maken. Het leek me namelijk leuk om dit jaar iets persoonlijks te versturen.

Kaart van sjabloon met eigen foto

Kaart van sjabloon met eigen foto

Fotokaarten.nl heeft een groot aanbod voor bijna iedere gelegenheid. Diverse kaarten hebben hun eigen startpagina in de sfeer die daarbij past: huwelijk, jubileum, verhuizing, kerst… Dit ziet er uitnodigend uit. De site laad snel en het is overal goed duidelijk waar je moet beginnen met het maken van je eigen kaart. Ook de prijzen staan duidelijk aangegeven.

E-mail